par Debaste, Frédéric
;Kegelaers, Yves
;Ben Amor, Hatem
;Halloin, Véronique 
Référence European Congress of Chemical Engineering(6th), Proceedings of the 6th European Congress of Chemical Engineering
Publication Publié, 2007
;Kegelaers, Yves
;Ben Amor, Hatem
;Halloin, Véronique 
Référence European Congress of Chemical Engineering(6th), Proceedings of the 6th European Congress of Chemical Engineering
Publication Publié, 2007
Publication dans des actes
| Titre: |
|
| Auteur: | Debaste, Frédéric; Kegelaers, Yves; Ben Amor, Hatem; Halloin, Véronique |
| Informations sur la publication: | European Congress of Chemical Engineering(6th), Proceedings of the 6th European Congress of Chemical Engineering |
| Statut de publication: | Publié, 2007 |
| Sujet CREF: | Génie chimique |
| Technologie alimentaire | |
| Sciences de l'ingénieur | |
| Mots-clés: | Chocolate tempering, Heat transfer, Computational fluid dynamics |
| Langue: | Anglais |



