par Bettens, Delphine
;Kegelaers, Yves
;Halloin, Véronique
;Haut, Benoît
;Debaste, Frédéric 
Référence European journal of lipid science and technology, 111, page (273-279)
Publication Publié, 2009
;Kegelaers, Yves
;Halloin, Véronique
;Haut, Benoît
;Debaste, Frédéric 
Référence European journal of lipid science and technology, 111, page (273-279)
Publication Publié, 2009
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Bettens, Delphine; Kegelaers, Yves; Halloin, Véronique; Haut, Benoît; Debaste, Frédéric |
| Informations sur la publication: | European journal of lipid science and technology, 111, page (273-279) |
| Statut de publication: | Publié, 2009 |
| Sujet CREF: | Génie chimique |
| Technologie alimentaire | |
| Sciences de l'ingénieur | |
| Mots-clés: | Chocolate tempering |
| ferential scanning calorimetry | |
| Heat transfer | |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:1438-7697 |
| info:doi/67649299811 |



