par Hanon, Cécile
;Al Hassan, Morouge M. A. H.;Debaste, Frédéric 
Référence Innovation for sustainable food systems: shaping the future of nutrition and health (1: 13-15.05.2025: Namur)
Publication Publié, 2025-05-14
;Al Hassan, Morouge M. A. H.;Debaste, Frédéric 
Référence Innovation for sustainable food systems: shaping the future of nutrition and health (1: 13-15.05.2025: Namur)
Publication Publié, 2025-05-14
Poster de conférence
| Titre: |
|
| Auteur: | Hanon, Cécile; Al Hassan, Morouge M. A. H.; Debaste, Frédéric |
| Informations sur la publication: | Innovation for sustainable food systems: shaping the future of nutrition and health (1: 13-15.05.2025: Namur) |
| Statut de publication: | Publié, 2025-05-14 |
| Sujet CREF: | Sciences de l'ingénieur |
| Technologie alimentaire | |
| Mots-clés: | modeling |
| Heat and mass transfer | |
| alternative proteins | |
| cooking | |
| tofu | |
| Langue: | Français |



