par Hanon, Cécile
;Al Hassan, Morouge M. A. H.;Debaste, Frédéric 
Référence Innovation for sustainable food systems: shaping the future of nutrition and health (1: 13-15.05.2025: Namur)
Publication Publié, 2025-05-14


Référence Innovation for sustainable food systems: shaping the future of nutrition and health (1: 13-15.05.2025: Namur)
Publication Publié, 2025-05-14
Poster de conférence
Titre: |
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Auteur: | Hanon, Cécile; Al Hassan, Morouge M. A. H.; Debaste, Frédéric |
Informations sur la publication: | Innovation for sustainable food systems: shaping the future of nutrition and health (1: 13-15.05.2025: Namur) |
Statut de publication: | Publié, 2025-05-14 |
Sujet CREF: | Sciences de l'ingénieur |
Technologie alimentaire | |
Mots-clés: | modeling |
Heat and mass transfer | |
alternative proteins | |
cooking | |
tofu | |
Langue: | Français |