par Hanon, Cécile ;Debaste, Frédéric
Référence Interuniversity PhD Student Day(30.05.2024: UCLouvain), PhD student´ Day - Abstract book, page (67-68)
Publication Publié, 2024-05-30
Référence Interuniversity PhD Student Day(30.05.2024: UCLouvain), PhD student´ Day - Abstract book, page (67-68)
Publication Publié, 2024-05-30
Abstract de conférence
Titre: |
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Auteur: | Hanon, Cécile; Debaste, Frédéric |
Informations sur la publication: | Interuniversity PhD Student Day(30.05.2024: UCLouvain), PhD student´ Day - Abstract book, page (67-68) |
Statut de publication: | Publié, 2024-05-30 |
Sujet CREF: | Sciences de l'ingénieur |
Technologie alimentaire | |
Mots-clés: | process engineering for the food industry |
new protein sources | |
Heat and mass transfer | |
cooking | |
evaporation | |
burger | |
alternative protein sources | |
Langue: | Anglais |