par Hanon, Cécile
;Debaste, Frédéric 
Référence Interuniversity PhD Student Day(30.05.2024: UCLouvain), PhD student´ Day - Abstract book, page (67-68)
Publication Publié, 2024-05-30
;Debaste, Frédéric 
Référence Interuniversity PhD Student Day(30.05.2024: UCLouvain), PhD student´ Day - Abstract book, page (67-68)
Publication Publié, 2024-05-30
Abstract de conférence
| Titre: |
|
| Auteur: | Hanon, Cécile; Debaste, Frédéric |
| Informations sur la publication: | Interuniversity PhD Student Day(30.05.2024: UCLouvain), PhD student´ Day - Abstract book, page (67-68) |
| Statut de publication: | Publié, 2024-05-30 |
| Sujet CREF: | Sciences de l'ingénieur |
| Technologie alimentaire | |
| Mots-clés: | process engineering for the food industry |
| new protein sources | |
| Heat and mass transfer | |
| cooking | |
| evaporation | |
| burger | |
| alternative protein sources | |
| Langue: | Anglais |



