par Rojo Poveda, Olga ;Barbosa-Pereira, Letricia;Delporte, Cédric ;Zeppa, Giuseppe;Stévigny, Caroline
Référence 15th Chemistry Conference for Young Scientists (ChemCYS 2020), European Chemical Society (19-21 Feb 2020: Blankenberge (Belgium))
Publication Non publié, 2020-02-19
Poster de conférence
Titre:
  • Effects of gastrointestinal in vitro digestion on the polyphenolic bioaccessibility of cocoa bean shell functional biscuits
Auteur:Rojo Poveda, Olga; Barbosa-Pereira, Letricia; Delporte, Cédric; Zeppa, Giuseppe; Stévigny, Caroline
Informations sur la publication:15th Chemistry Conference for Young Scientists (ChemCYS 2020), European Chemical Society (19-21 Feb 2020: Blankenberge (Belgium))
Statut de publication:Non publié, 2020-02-19
Sujet CREF:Technologie alimentaire
Chimie des denrées alimentaires
Pharmacognosie
Bromatologie
Langue:Anglais