par Chambi Jallurana, Flor ;Chirinos, R.;Pedreschi, R.;Betalleluz-Pallardel, I.;Debaste, Frédéric ;Campos, D.
Référence World Congress of Food Science and Technology(16th: 5-9/08/2012: Foz do Iguaçu, Brésil), Proceedings of the 16th World Congress of Food Science and Technology
Publication Publié, 2012
Abstract de conférence
Titre:
  • Antioxidant potential of hydrolyzed tanins extracts from tara (caesalpinia spinosa) pods
Auteur:Chambi Jallurana, Flor; Chirinos, R.; Pedreschi, R.; Betalleluz-Pallardel, I.; Debaste, Frédéric; Campos, D.
Informations sur la publication:World Congress of Food Science and Technology(16th: 5-9/08/2012: Foz do Iguaçu, Brésil), Proceedings of the 16th World Congress of Food Science and Technology
Statut de publication:Publié, 2012
Sujet CREF:Génie chimique
Technologie alimentaire
Langue:Anglais