DIfusion ULB
Recherche avancée | Historique de recherche Mon DI-fusion | À propos de DI-fusion | Contact |
   Français  Anglais
  • Citer



Salinity Impact on Yield, Quality and Sensory Profile of ‘Pisanello’ Tuscan Local Tomato (Solanum lycopersicum L.) in Closed Soilless Cultivation


par Cela, Fatjon;Carmassi, Giulia;Najar, Basma ;Taglieri, Isabella;Sanmartin, Chiara;Cialli, Susanna;Ceccanti, Costanza;Guidi, Lucia;Venturi, Francesca;Incrocci, Luca
Référence Horticulturae, 10, 6, 570
Publication Publié, 2024-06
Article révisé par les pairs
  • Accès en ligne
  • Détails
  • Contenu
  • Statistiques

Documents en relation

DI-fusion

  • Valorization of an Old Variety of Triticum aestivum: A Study of Its Suitability for Breadmaking Focusing on Sensory and Nutritional Quality
    par Bianchi, Alessandro , Venturi, Francesca , Zinnai, Angela , Taglieri, Isabella , Najar, Basma , Macaluso, Monica , Merlani, Giorgio , Angelini, Luciana Gabriella , Tavarini, Silvia , Clemente, Clarissa , Sanmartin, Chiara
    Publication 2023-03
  • Phytochemical, Nutritional and Mineral Content of Four Edible Flowers
    par Marchioni, Ilaria , Gabriele, Morena , Carmassi, Giulia , Ruffoni, Barbara , Pistelli, Luisa , Pistelli, Laura , Najar, Basma
    Publication 2024-03
  • Recent Advances in the Incorporation of Polysaccharides with Antioxidant and Antibacterial Functions to Preserve the Quality and Shelf Life of Meat Products
    par Ben Akacha, Boutheina , Michalak, Monika , Najar, Basma , Venturi, Francesca , Taglieri, Isabella , Kačániová, Miroslava , Ben Saad, Rania , Mnif, Wissem , Garzoli, Stefania , Ben Hsouna, Anis
    Publication 2023-04
  • Synergistic Effect of Arbuscular Mycorrhizal Fungi and Germanium on the Growth, Nutritional Quality, and Health-Promoting Activities of Spinacia oleracea L.
    par Najar, Basma , Zrig, Ahlem , Alsherif, Emad E.A. , Selim, Samy , Aloufi, Abeer A.S. , Korany, Shereen Magdy , Nhs, Mousa , Aldilam, Mohammad , Bouqellah, Nahla Alsayd
    Publication 2024-10
  • Exploring the Volatile Composition and Antibacterial Activity of Edible Flower Hydrosols with Insights into Their Spontaneous Emissions and Essential Oil Chemistry
    par Najar, Basma , Pieracci, Ylenia , Fratini, Filippo , Pistelli, Laura , Turchi, Barbara , Varriale, Dario , Pistelli, Luisa , Bozzini, Maria Francesca , Marchioni, Ilaria
    Publication 2024-04
Référencement Visibilité Pérennité Facilité
 Les publications encodées constituent la bibliographie académique de l'Université.
 Les documents déposés sont indexés par les moteurs de recherche (Google Scholar,…).  Les documents déposés en open-access sont archivés au sein du réseau de préservation SAFE-PLN (www.safepln.org).  Les listes de publications sont compatibles avec le CV-ULB, le FNRS et accessibles sur le web.
Conditions d'utilisation - Version : 4.1 (2019) 
Exporter la liste de :   
Loading
Fermer
Export bibliographie


Depuis :             Jusqu'à :    




Oui (Non est la valeur par défaut)

Oui (Non est la valeur par défaut)

Oui (Non est la valeur par défaut)