DIfusion ULB
Recherche avancée | Historique de recherche Mon DI-fusion | À propos de DI-fusion | Contact |
   Français  Anglais
  • Citer



Recent Advances in the Incorporation of Polysaccharides with Antioxidant and Antibacterial Functions to Preserve the Quality and Shelf Life of Meat Products


par Ben Akacha, Boutheina;Michalak, Monika;Najar, Basma ;Venturi, Francesca;Taglieri, Isabella;Kačániová, Miroslava;Ben Saad, Rania;Mnif, Wissem;Garzoli, Stefania;Ben Hsouna, Anis
Référence Foods, 12, 8, 1647
Publication Publié, 2023-04
Article révisé par les pairs
  • Accès en ligne
  • Détails
  • Contenu
  • Statistiques

Documents en relation

DI-fusion

  • Salinity Impact on Yield, Quality and Sensory Profile of ‘Pisanello’ Tuscan Local Tomato (Solanum lycopersicum L.) in Closed Soilless Cultivation
    par Cela, Fatjon , Carmassi, Giulia , Najar, Basma , Taglieri, Isabella , Sanmartin, Chiara , Cialli, Susanna , Ceccanti, Costanza , Guidi, Lucia , Venturi, Francesca , Incrocci, Luca
    Publication 2024-06
  • Valorization of an Old Variety of Triticum aestivum: A Study of Its Suitability for Breadmaking Focusing on Sensory and Nutritional Quality
    par Bianchi, Alessandro , Venturi, Francesca , Zinnai, Angela , Taglieri, Isabella , Najar, Basma , Macaluso, Monica , Merlani, Giorgio , Angelini, Luciana Gabriella , Tavarini, Silvia , Clemente, Clarissa , Sanmartin, Chiara
    Publication 2023-03
  • Expert consensus‑based clinical practice guidelines for nutritional support in the intensive care unit: the French Intensive Care Society (SRLF) and the French-Speaking Group of Pediatric Emergency Physicians and Intensivists (GFRUP)
    par Reignier, Jean , Gaillard-Le Roux, Bénédicte , Dequin, Pierre François , Bertoni Maluf, Valeria V.A. , Bohe, Julien , Casaer, Michaël Paul , Delbove, Agathe , Dupuis, Claire , Fontaine, Eric , Gamon, Prescillia , Grange, Coralie , Heming, Nicholas , Jezequel, Melissa , Jirka, Adam , Jotterand-Chaparro, Corinne , Landais, Mickael , Letouze, Nolwenn , Morice, Claire , Pantet, Olivier , Pellecer, Julie , Piton, Gaël , Rooze, Shancy , Starck, Julie , Tadie, Jean Marc , Tamion, Fabienne , Thibault, Ronan , Valla, F.V. , Vanderlinden, Thierry , Thille, Arnaud A.W. , Aissaoui, Nadia
    Publication 2025-12
  • Nutrition and Neuroinflammation: Are Middle-Aged Women in the Red Zone?
    par Bernier, Véronique , Strauss, Mélanie , Chatelan, Angéline , Point, Camille
    Publication 2025-05-08
  • Phytochemical, Nutritional and Mineral Content of Four Edible Flowers
    par Marchioni, Ilaria , Gabriele, Morena , Carmassi, Giulia , Ruffoni, Barbara , Pistelli, Luisa , Pistelli, Laura , Najar, Basma
    Publication 2024-03
Référencement Visibilité Pérennité Facilité
 Les publications encodées constituent la bibliographie académique de l'Université.
 Les documents déposés sont indexés par les moteurs de recherche (Google Scholar,…).  Les documents déposés en open-access sont archivés au sein du réseau de préservation SAFE-PLN (www.safepln.org).  Les listes de publications sont compatibles avec le CV-ULB, le FNRS et accessibles sur le web.
Conditions d'utilisation - Version : 4.1 (2019) 
Exporter la liste de :   
Loading
Fermer
Export bibliographie


Depuis :             Jusqu'à :    




Oui (Non est la valeur par défaut)

Oui (Non est la valeur par défaut)

Oui (Non est la valeur par défaut)