Titre:
  • Bioactive peptides from yeast: A comparative review on production methods, bioactivity, structure-function relationship, and stability
Auteur:Mirzaei, Mahta; Shavandi, Amin; Mirdamadi, Saeed; Soleymanzadeh, Nazila; Motahari, Paria; Mirdamadi, Niloofar; Moser, Muriel; Subra, Gilles; Alimoradi, Houman; Goriely, Stanislas
Informations sur la publication:Trends in food science & technology, 118, page (297-315)
Statut de publication:Publié, 2021-11-01
Sujet CREF:Généralités
Sciences de l'ingénieur
Sciences bio-médicales et agricoles
Mots-clés:Bioactive peptides
Enzymatic hydrolysis
Fermentation
Yeast cells
Yeast extract
Note générale:SCOPUS: re.j
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:0924-2244
info:doi/10.1016/j.tifs.2021.10.008
info:pii/S0924224421005677
info:scp/85117315913