par Dénos, Claire
;Vandevijvere, Stefanie
;Boone, Lieselot;Cooreman-Algoed, Margot;De Bauw, Michiel;Achten, Wouter
;Dewulf, Jo
Référence Sustainable production and consumption, 51, page (584-598)
Publication Publié, 2024-11
;Vandevijvere, Stefanie
;Boone, Lieselot;Cooreman-Algoed, Margot;De Bauw, Michiel;Achten, Wouter
;Dewulf, JoRéférence Sustainable production and consumption, 51, page (584-598)
Publication Publié, 2024-11
Article révisé par les pairs
| Titre: |
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| Auteur: | Dénos, Claire; Vandevijvere, Stefanie; Boone, Lieselot; Cooreman-Algoed, Margot; De Bauw, Michiel; Achten, Wouter; Dewulf, Jo |
| Informations sur la publication: | Sustainable production and consumption, 51, page (584-598) |
| Statut de publication: | Publié, 2024-11 |
| Sujet CREF: | Sciences agronomiques |
| Mots-clés: | Belgium |
| Diet | |
| Environmental impact | |
| Life cycle assessment | |
| Protein | |
| Ultra-processed food | |
| Note générale: | SCOPUS: ar.j |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:2352-5509 |
| info:doi/10.1016/j.spc.2024.10.008 | |
| info:pii/S235255092400294X | |
| info:scp/85207096962 |



