par Rojo Poveda, Olga
Président du jury Cordero, Chiara
Promoteur Stévigny, Caroline ;Zeppa, Giuseppe
Publication Non publié, 2021-05-17
Président du jury Cordero, Chiara
Promoteur Stévigny, Caroline ;Zeppa, Giuseppe
Publication Non publié, 2021-05-17
Thèse de doctorat
Titre: |
|
Auteur: | Rojo Poveda, Olga |
Président du jury: | Cordero, Chiara |
Promoteur: | Stévigny, Caroline; Zeppa, Giuseppe |
Membre du jury: | Pochet, Stéphanie; Lavelli, Vera; Spigno, Giorgia |
Informations sur la publication: | Université libre de Bruxelles, Faculté de Pharmacie, Bruxelles |
Date de défense: | 2021-05-17 |
Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
Sciences pharmaceutiques | |
Pharmacognosie | |
Technologie alimentaire | |
Chimie des denrées alimentaires | |
Mots-clés: | Cocoa bean shell |
Cocoa by-product | |
Biofunctional | |
Bioactivity | |
Polyphenols | |
Favonoids | |
Methylxanthines | |
Theobromine | |
Antibacterial | |
Antidiabetic | |
Volatile organic compounds | |
Chemometrics | |
Functional food | |
Dietary fiber | |
Bioaccessibility | |
Intestinal permeability | |
Metabolomics | |
Intitulé du diplôme: | Doctorat en Sciences biomédicales et pharmaceutiques (Pharmacie) |
Langue: | Anglais |
Anneé académique: | 2020-2021 |
Institution de co-tutelle: | Universita degli Studi di Torino, Faculty of Agriculture and Veterinary Medicine (SAMEV), Department of Agriculture, Forestry and Food Sciences (DISAFA) - Doctoral Research degree in Agricultural, Forestry and Food Sciences |