Article révisé par les pairs
Titre:
  • Influence of food preparation behaviors on 5-year weight change and obesity risk in a French prospective cohort.
Auteur:Méjean, Caroline; Lampuré, Aurélie; Si Hassen, Wendy; Gojard, Séverine; Péneau, Sandrine; Hercberg, Serge; Castetbon, Katia
Informations sur la publication:The international journal of behavioural nutrition and physical activity, 15, 1, page (120)
Statut de publication:Publié, 2018-11
Sujet CREF:Sciences bio-médicales et agricoles
Santé publique
Epidémiologie
Nutrition
Mots-clés:Cooking practices
Cooking skills
Diet
Food preparation
Weight change
Note générale:SCOPUS: ar.j
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:1479-5868
info:doi/10.1186/s12966-018-0747-4
info:pii/10.1186/s12966-018-0747-4
info:scp/85057276081
info:pmid/30477513
PMC6258165