par Méjean, Caroline;Lampuré, Aurélie;Si Hassen, Wendy;Gojard, Séverine;Péneau, Sandrine;Hercberg, Serge;Castetbon, Katia 
Référence The international journal of behavioural nutrition and physical activity, 15, 1, page (120)
Publication Publié, 2018-11

Référence The international journal of behavioural nutrition and physical activity, 15, 1, page (120)
Publication Publié, 2018-11
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Méjean, Caroline; Lampuré, Aurélie; Si Hassen, Wendy; Gojard, Séverine; Péneau, Sandrine; Hercberg, Serge; Castetbon, Katia |
Informations sur la publication: | The international journal of behavioural nutrition and physical activity, 15, 1, page (120) |
Statut de publication: | Publié, 2018-11 |
Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
Santé publique | |
Epidémiologie | |
Nutrition | |
Mots-clés: | Cooking practices |
Cooking skills | |
Diet | |
Food preparation | |
Weight change | |
Note générale: | SCOPUS: ar.j |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:1479-5868 |
info:doi/10.1186/s12966-018-0747-4 | |
info:pii/10.1186/s12966-018-0747-4 | |
info:scp/85057276081 | |
info:pmid/30477513 | |
PMC6258165 |