par Boufadi, Yasmina Mokhtaria;Soubhye, Jalal ;Neve, Jean ;Van Antwerpen, Pierre ;Riazi, Ali
Référence International journal of food science & technology, 51, 12, page (2613-2620)
Publication Publié, 2016-12
Article révisé par les pairs
Titre:
  • Antimicrobial effects of six Algerian propolis extracts
Auteur:Boufadi, Yasmina Mokhtaria; Soubhye, Jalal; Neve, Jean; Van Antwerpen, Pierre; Riazi, Ali
Informations sur la publication:International journal of food science & technology, 51, 12, page (2613-2620)
Statut de publication:Publié, 2016-12
Sujet CREF:Sciences pharmaceutiques
Chimie analytique
Chimie pharmaceutique
Sciences biomédicales en général
Mots-clés:antimicrobial
beneficial strains
pathogens strains
polyphenols
Propolis
Note générale:SCOPUS: ar.j
FLWIN
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:0950-5423
info:doi/10.1111/ijfs.13247
info:scp/84995735660