par Boufadi, Yasmina Mokhtaria;Soubhye, Jalal
;Neve, Jean
;Van Antwerpen, Pierre
;Riazi, Ali
Référence International journal of food science & technology, 51, 12, page (2613-2620)
Publication Publié, 2016-12



Référence International journal of food science & technology, 51, 12, page (2613-2620)
Publication Publié, 2016-12
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Boufadi, Yasmina Mokhtaria; Soubhye, Jalal; Neve, Jean; Van Antwerpen, Pierre; Riazi, Ali |
Informations sur la publication: | International journal of food science & technology, 51, 12, page (2613-2620) |
Statut de publication: | Publié, 2016-12 |
Sujet CREF: | Sciences pharmaceutiques |
Chimie analytique | |
Chimie pharmaceutique | |
Sciences biomédicales en général | |
Mots-clés: | antimicrobial |
beneficial strains | |
pathogens strains | |
polyphenols | |
Propolis | |
Note générale: | SCOPUS: ar.j |
FLWIN | |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:0950-5423 |
info:doi/10.1111/ijfs.13247 | |
info:scp/84995735660 |