par Pasquini, Benedetta;Goodarzi, Mohammad;Orlandini, Serena;Beretta, Giangiacomo;Furlanetto, Sandra;Dejaegher, Bieke 
Référence International journal of food science & technology, 49, 5, page (1351-1359)
Publication Publié, 2014

Référence International journal of food science & technology, 49, 5, page (1351-1359)
Publication Publié, 2014
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Pasquini, Benedetta; Goodarzi, Mohammad; Orlandini, Serena; Beretta, Giangiacomo; Furlanetto, Sandra; Dejaegher, Bieke |
| Informations sur la publication: | International journal of food science & technology, 49, 5, page (1351-1359) |
| Statut de publication: | Publié, 2014 |
| Sujet CREF: | Technologie des autres industries |
| Bromatologie | |
| Mots-clés: | Antioxidant activity |
| Classification and regression trees | |
| Honey | |
| Linear discriminant analysis | |
| Mineral content | |
| Principal component analysis | |
| Quadratic discriminant analysis | |
| Note générale: | SCOPUS: ar.j |
| FLWIN | |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:0950-5423 |
| info:doi/10.1111/ijfs.12436 | |
| info:scp/84898479887 |



