par Pasquini, Benedetta;Goodarzi, Mohammad;Orlandini, Serena;Beretta, Giangiacomo;Furlanetto, Sandra;Dejaegher, Bieke 
Référence International journal of food science & technology, 49, 5, page (1351-1359)
Publication Publié, 2014

Référence International journal of food science & technology, 49, 5, page (1351-1359)
Publication Publié, 2014
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Pasquini, Benedetta; Goodarzi, Mohammad; Orlandini, Serena; Beretta, Giangiacomo; Furlanetto, Sandra; Dejaegher, Bieke |
Informations sur la publication: | International journal of food science & technology, 49, 5, page (1351-1359) |
Statut de publication: | Publié, 2014 |
Sujet CREF: | Technologie des autres industries |
Bromatologie | |
Mots-clés: | Antioxidant activity |
Classification and regression trees | |
Honey | |
Linear discriminant analysis | |
Mineral content | |
Principal component analysis | |
Quadratic discriminant analysis | |
Note générale: | SCOPUS: ar.j |
FLWIN | |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:0950-5423 |
info:doi/10.1111/ijfs.12436 | |
info:scp/84898479887 |