par Stévigny, Caroline ;Rolle, Luca;Valentini, Nadia;Zeppa, Giuseppe
Référence Journal of the Science of Food and Agriculture, 87, 15, page (2817-2822)
Publication Publié, 2007-10-24
Article révisé par les pairs
Titre:
  • Optimisation of extraction of phenolic content from hazelnut shell using Response Surface Methodology
Auteur:Stévigny, Caroline; Rolle, Luca; Valentini, Nadia; Zeppa, Giuseppe
Informations sur la publication:Journal of the Science of Food and Agriculture, 87, 15, page (2817-2822)
Statut de publication:Publié, 2007-10-24
Sujet CREF:Bromatologie
Chimie des denrées alimentaires
Mots-clés:By-product valorization
CCD
Corylus avellana L.
Hazelnut shell
Phenolic extraction
RSM
Note générale:SCOPUS: ar.j
FLWIN
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:0022-5142
info:doi/10.1002/jsfa.2994
info:scp/36749052455