par Paolassini, Pauline;Van Beekum, Marion;Shankland, Rebecca RS;Rodin, AM;Baudry, Julia;Bellicha, Alice;Kesse-Guyot, Emmanuelle;Leys, Christophe
;Hercberg, Serge;Touvier, Mathilde;Allès, Benjamin;Péneau, Sandrine
Référence International congress of nutrition(ICN-2025: Paris), Sustainable food for global health
Publication Publié, 2024
;Hercberg, Serge;Touvier, Mathilde;Allès, Benjamin;Péneau, SandrineRéférence International congress of nutrition(ICN-2025: Paris), Sustainable food for global health
Publication Publié, 2024
Abstract de conférence
| Titre: |
|
| Auteur: | Paolassini, Pauline; Van Beekum, Marion; Shankland, Rebecca RS; Rodin, AM; Baudry, Julia; Bellicha, Alice; Kesse-Guyot, Emmanuelle; Leys, Christophe; Hercberg, Serge; Touvier, Mathilde; Allès, Benjamin; Péneau, Sandrine |
| Informations sur la publication: | International congress of nutrition(ICN-2025: Paris), Sustainable food for global health |
| Statut de publication: | Publié, 2024 |
| Sujet CREF: | Psychologie |
| Langue: | Français |



