par De Wilde, T.;De Meulenaer, Bruno;Mestdagh, F.;Verhé, R.;Govaert, Yasmine;Fraselle, Stéphanie ;M Degroodt, J.;Vandeburie, Stephan;Demeulemeester, K.;Calus, A.;Ooghe, Wilfried;Van Peteghem, Carlos
Référence Czech Journal of Food Sciences, 22, SI - Chem. Reactions in Foods V, page (S15-S18)
Publication Publié, 2004-01
Référence Czech Journal of Food Sciences, 22, SI - Chem. Reactions in Foods V, page (S15-S18)
Publication Publié, 2004-01
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | De Wilde, T.; De Meulenaer, Bruno; Mestdagh, F.; Verhé, R.; Govaert, Yasmine; Fraselle, Stéphanie; M Degroodt, J.; Vandeburie, Stephan; Demeulemeester, K.; Calus, A.; Ooghe, Wilfried; Van Peteghem, Carlos |
Informations sur la publication: | Czech Journal of Food Sciences, 22, SI - Chem. Reactions in Foods V, page (S15-S18) |
Statut de publication: | Publié, 2004-01 |
Sujet CREF: | Sciences exactes et naturelles |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:1212-1800 |
info:doi/10.17221/10602-CJFS |