par Barrat, Emmanuel;Zaïr, Yassine;Ogier, Nicolas;Housez, Béatrice;Vergara, Coralie;Maudet, Corinne;Lescuyer, Jean-François;Bard, Jean-Marie;Carpentier, Yvon
;Cazaubiel, Murielle;Peltier, Sébastien 
Référence International journal of food sciences and nutrition, 64, 7, page (882-889)
Publication Publié, 2013
;Cazaubiel, Murielle;Peltier, Sébastien 
Référence International journal of food sciences and nutrition, 64, 7, page (882-889)
Publication Publié, 2013
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Barrat, Emmanuel; Zaïr, Yassine; Ogier, Nicolas; Housez, Béatrice; Vergara, Coralie; Maudet, Corinne; Lescuyer, Jean-François; Bard, Jean-Marie; Carpentier, Yvon; Cazaubiel, Murielle; Peltier, Sébastien |
| Informations sur la publication: | International journal of food sciences and nutrition, 64, 7, page (882-889) |
| Statut de publication: | Publié, 2013 |
| Sujet CREF: | Bromatologie |
| Mots-clés: | Artichoke |
| Cholesterol | |
| Coenzyme Q10 | |
| Creatine kinase | |
| Policosanols | |
| Red yeast rice | |
| Note générale: | SCOPUS: ar.j |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:0963-7486 |
| info:doi/10.3109/09637486.2013.809405 | |
| info:scp/84885397137 |



