Titre :
  • Minerals and trace elements in traditional foods of rural areas of Lhasa Prefecture, Tibet Autonomous Region (P.R. China)
Auteur : Dermience, Michaël M. ; Lognay, Georges C. ; Li, Xiao Wei X.W. ; Mathieu, Françoise ; Claus, W. ; De Maertelaer, Viviane ; Yangzom, Dechen D.
Informations sur la publication : Journal of food composition and analysis, 35, 2, (page 67-74)
Statut de publication : Publié, 2014
Sujet CREF : Statistiques sanitaire et médicale
Statistique appliquée
Essais, contrôle médicaments
Mots-clés : Dietary assessment
Food analysis
Food composition
Food composition data
Mineral intake
Minerals
Nutritional assessment
Tibet Autonomous Region
Trace elements
Traditional foods
Note : SCOPUS: ar.j
Langue :
  • Anglais
Identificateurs : urn:issn:0889-1575 
info:doi/10.1016/j.jfca.2014.04.007
info:pii/S0889157514001021