par Bourdoux, Pierre ;Hanson, A;Mafuta, M;Lagasse, Raphaël ;Ramioul, L;Delange, François
Editeur scientifique Simons-Gerard, E.;Ermans, André Marie ;Bulamoko, N.M.;Delange, François ;Ahluwalia, R.
Référence Role of cassava in the etiology of endemic goitre and cretinism, IDRC Monography-136e, Ottawa, page (69-80)
Publication Publié, 1980
Partie d'ouvrage collectif
Titre:
  • Foods consumed and endemic goitre in the Ubangi
Auteur:Bourdoux, Pierre; Hanson, A; Mafuta, M; Lagasse, Raphaël; Ramioul, L; Delange, François
Editeur scientifique:Simons-Gerard, E.; Ermans, André Marie; Bulamoko, N.M.; Delange, François; Ahluwalia, R.
Informations sur la publication:Role of cassava in the etiology of endemic goitre and cretinism, IDRC Monography-136e, Ottawa, page (69-80)
Statut de publication:Publié, 1980
Sujet CREF:Sciences bio-médicales et agricoles
Obstétrique
Endocrinologie
Chimie pharmaceutique
Epidémiologie
Langue:Anglais