par Parent, Florence
;Le Moing, Sandrine;Coppieters, Yves
;Lorenzo, Philippe;Berghmans, Luc;Trugeon, Alain
Référence Food selection: from genes to culture, 2000(Paris), European Journal of Clinical Nutrition 2000, page (12)
Publication Publié, 2000
![](/vufind/images/ULB/publications_list.png)
![](/vufind/images/ULB/publications_list.png)
Référence Food selection: from genes to culture, 2000(Paris), European Journal of Clinical Nutrition 2000, page (12)
Publication Publié, 2000
Publication dans des actes
Titre: |
|
Auteur: | Parent, Florence; Le Moing, Sandrine; Coppieters, Yves; Lorenzo, Philippe; Berghmans, Luc; Trugeon, Alain |
Informations sur la publication: | Food selection: from genes to culture, 2000(Paris), European Journal of Clinical Nutrition 2000, page (12) |
Statut de publication: | Publié, 2000 |
Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
Sciences humaines | |
Langue: | Anglais |