Smaller food item sizes of snack foods influence reduced portions and caloric intake in young adults
par Marchiori, David
;Waroquier, Laurent
;Klein, Olivier 
Référence Journal of the American Dietetic Association, 111, page (727-731)
Publication Publié, 2011-05-02
;Waroquier, Laurent
;Klein, Olivier 
Référence Journal of the American Dietetic Association, 111, page (727-731)
Publication Publié, 2011-05-02
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Marchiori, David; Waroquier, Laurent; Klein, Olivier |
| Informations sur la publication: | Journal of the American Dietetic Association, 111, page (727-731) |
| Statut de publication: | Publié, 2011-05-02 |
| Sujet CREF: | Psychologie |
| Psychologie appliquée | |
| Psychologie sociale expérimentale | |
| Mots-clés: | food item size |
| short-term food intake | |
| snacking occasion | |
| cognit | |
| unit bias | |
| heuristics | |
| estimation | |
| decision | |
| Note générale: | SCOPUS: ar.j |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:0002-8223 |
| info:doi/10.1016/j.jada.2011.02.008 | |
| info:pii/S0002822311001325 | |
| info:scp/79955114781 | |
| info:pmid/21515120 |



