par Ricquier, Birgit
;Ambouroue, Odette
;Mombaya Liwila, Nicolas
Editeur scientifique Devos, Maud;Ricquier, Birgit
Référence Cooking with Linguists: Culinary Lexicon and Recipes in Selected Bantu Languages, Musée royal de l'Afrique centrale, Tervuren, page (315)
Publication Publié, 2022
;Ambouroue, Odette
;Mombaya Liwila, NicolasEditeur scientifique Devos, Maud;Ricquier, Birgit

Référence Cooking with Linguists: Culinary Lexicon and Recipes in Selected Bantu Languages, Musée royal de l'Afrique centrale, Tervuren, page (315)
Publication Publié, 2022
Partie d'ouvrage collectif
| Titre: |
|
| Auteur: | Ricquier, Birgit; Ambouroue, Odette; Mombaya Liwila, Nicolas |
| Editeur scientifique: | Devos, Maud; Ricquier, Birgit |
| Informations sur la publication: | Cooking with Linguists: Culinary Lexicon and Recipes in Selected Bantu Languages, Musée royal de l'Afrique centrale, Tervuren, page (315) |
| Statut de publication: | Publié, 2022 |
| Sujet CREF: | Linguistique générale |
| Langues et littératures africaines | |
| Mots-clés: | Bantu |
| Democratic Republic of the Congo | |
| language documentation | |
| food traditions | |
| Langue: | Français |



