par Ricquier, Birgit ;Ambouroue, Odette ;Mombaya Liwila, Nicolas
Editeur scientifique Devos, Maud;Ricquier, Birgit
Référence Cooking with Linguists: Culinary Lexicon and Recipes in Selected Bantu Languages, Musée royal de l'Afrique centrale, Tervuren, page (315)
Publication Publié, 2022
Editeur scientifique Devos, Maud;Ricquier, Birgit
Référence Cooking with Linguists: Culinary Lexicon and Recipes in Selected Bantu Languages, Musée royal de l'Afrique centrale, Tervuren, page (315)
Publication Publié, 2022
Partie d'ouvrage collectif
Titre: |
|
Auteur: | Ricquier, Birgit; Ambouroue, Odette; Mombaya Liwila, Nicolas |
Editeur scientifique: | Devos, Maud; Ricquier, Birgit |
Informations sur la publication: | Cooking with Linguists: Culinary Lexicon and Recipes in Selected Bantu Languages, Musée royal de l'Afrique centrale, Tervuren, page (315) |
Statut de publication: | Publié, 2022 |
Sujet CREF: | Linguistique générale |
Langues et littératures africaines | |
Mots-clés: | Bantu |
Democratic Republic of the Congo | |
language documentation | |
food traditions | |
Langue: | Français |