par Symes, Abbey;Shavandi, Armin
;Bekhit, Alaa El Din Ahmed A.E.D.A.
Référence International journal of food science & technology
Publication Publié, 2022-05
;Bekhit, Alaa El Din Ahmed A.E.D.A.Référence International journal of food science & technology
Publication Publié, 2022-05
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Symes, Abbey; Shavandi, Armin; Bekhit, Alaa El Din Ahmed A.E.D.A. |
| Informations sur la publication: | International journal of food science & technology |
| Statut de publication: | Publié, 2022-05 |
| Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
| Sciences de l'ingénieur | |
| Mots-clés: | Flavonoids |
| ionic liquids | |
| New Zealand asparagus roots | |
| polyphenols | |
| pulsed electric field | |
| Note générale: | SCOPUS: ed.j |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:0950-5423 |
| info:doi/10.1111/ijfs.15764 | |
| info:scp/85130471741 |



