par Symes, Abbey;Shavandi, Armin ;Bekhit, Alaa El Din Ahmed A.E.D.A.
Référence International journal of food science & technology
Publication Publié, 2022-05
Référence International journal of food science & technology
Publication Publié, 2022-05
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Symes, Abbey; Shavandi, Armin; Bekhit, Alaa El Din Ahmed A.E.D.A. |
Informations sur la publication: | International journal of food science & technology |
Statut de publication: | Publié, 2022-05 |
Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
Sciences de l'ingénieur | |
Mots-clés: | Flavonoids |
ionic liquids | |
New Zealand asparagus roots | |
polyphenols | |
pulsed electric field | |
Note générale: | SCOPUS: ed.j |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:0950-5423 |
info:doi/10.1111/ijfs.15764 | |
info:scp/85130471741 |