par Tantamacharik, Thirawat;Carne, Alan;Shavandi, Armin
;Bekhit, Alaa El-Din
Référence Keratin as an Alternative Protein in Food and Nutrition, CRC Press, Ed. 1
Publication Publié, 2022
;Bekhit, Alaa El-DinRéférence Keratin as an Alternative Protein in Food and Nutrition, CRC Press, Ed. 1
Publication Publié, 2022
Partie d'ouvrage collectif
| Titre: |
|
| Auteur: | Tantamacharik, Thirawat; Carne, Alan; Shavandi, Armin; Bekhit, Alaa El-Din |
| Informations sur la publication: | Keratin as an Alternative Protein in Food and Nutrition, CRC Press, Ed. 1 |
| Statut de publication: | Publié, 2022 |
| Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
| Sciences de l'ingénieur | |
| Note edition: | 1 |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:isbn:9780429299834 |



