par Van Den Houwe, K.;Van De Velde, Sebastiaan
;Evrard, C.;Van Hoeck, E.;Van Loco, J.;Bolle, F.
Référence Food Additives & Contaminants: Part A - Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 31, 4, page (767-775)
Publication Publié, 2014-03
;Evrard, C.;Van Hoeck, E.;Van Loco, J.;Bolle, F.Référence Food Additives & Contaminants: Part A - Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 31, 4, page (767-775)
Publication Publié, 2014-03
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Van Den Houwe, K.; Van De Velde, Sebastiaan; Evrard, C.; Van Hoeck, E.; Van Loco, J.; Bolle, F. |
| Informations sur la publication: | Food Additives & Contaminants: Part A - Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 31, 4, page (767-775) |
| Statut de publication: | Publié, 2014-03 |
| Sujet CREF: | Sciences exactes et naturelles |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:1944-0049 |
| info:doi/10.1080/19440049.2014.886340 |



