par De Wilde, Tineke;De Meulenaer, Bruno;Mestdagh, Frédéric;Govaert, Yasmine;Ooghe, Wilfried;Fraselle, Stéphanie
;Demeulemeester, Kürt;Van Peteghem, Carlos;Calus, André;Degroodt, Jean-Marie;Verhé, Roland
Référence Journal of agricultural and food chemistry, 54, 6, page (2199-2205)
Publication Publié, 2006-03
;Demeulemeester, Kürt;Van Peteghem, Carlos;Calus, André;Degroodt, Jean-Marie;Verhé, RolandRéférence Journal of agricultural and food chemistry, 54, 6, page (2199-2205)
Publication Publié, 2006-03
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | De Wilde, Tineke; De Meulenaer, Bruno; Mestdagh, Frédéric; Govaert, Yasmine; Ooghe, Wilfried; Fraselle, Stéphanie; Demeulemeester, Kürt; Van Peteghem, Carlos; Calus, André; Degroodt, Jean-Marie; Verhé, Roland |
| Informations sur la publication: | Journal of agricultural and food chemistry, 54, 6, page (2199-2205) |
| Statut de publication: | Publié, 2006-03 |
| Sujet CREF: | Sciences exactes et naturelles |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:0021-8561 |
| info:doi/10.1021/jf0525030 |



