par De Meulenaer, Bruno;De Wilde, Tineke;Mestdagh, Frédéric;Govaert, Yasmine;Ooghe, Wilfried;Fraselle, Stéphanie ;Demeulemeester, Kürt;Van Peteghem, Carlos;Calus, André;Degroodt, Jean-Marie;Verhé, Roland
Référence Journal of the Science of Food and Agriculture, 88, 2, page (313-318)
Publication Publié, 2008-01
Référence Journal of the Science of Food and Agriculture, 88, 2, page (313-318)
Publication Publié, 2008-01
Article révisé par les pairs
Titre: |
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Auteur: | De Meulenaer, Bruno; De Wilde, Tineke; Mestdagh, Frédéric; Govaert, Yasmine; Ooghe, Wilfried; Fraselle, Stéphanie; Demeulemeester, Kürt; Van Peteghem, Carlos; Calus, André; Degroodt, Jean-Marie; Verhé, Roland |
Informations sur la publication: | Journal of the Science of Food and Agriculture, 88, 2, page (313-318) |
Statut de publication: | Publié, 2008-01 |
Sujet CREF: | Sciences exactes et naturelles |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:0022-5142 |
info:doi/10.1002/jsfa.3091 |