Titre:
  • One-week cocoa flavanol intake increases prefrontal cortex oxygenation at rest and during moderate-intensity exercise in normoxia and hypoxia.
Auteur:Decroix, Lieselot; Tonoli, Cajsa; Lespagnol, Elodie; Balestra, Costantino; Descat, Amandine; Drittij-Reijnders, Marie José; Blackwell, Jenefer M; Stahl, Wolfgang; Jones, Andrew M; Weseler, Antje R; Bast, Aalt; Meeusen, Romain; Heyman, Elsa
Informations sur la publication:Journal of applied physiology (Bethesda, Md. : 1985), 125, 1, page (8-18)
Statut de publication:Publié, 2018-07
Sujet CREF:Sciences bio-médicales et agricoles
Médecine pathologie humaine
Education physique
Diététique
Hygiène et médecine sportives
Médecine de l'environnement
Mots-clés:altitude
cocoa
endothelial function
exercise
oxidative stress
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:0161-7567
info:doi/10.1152/japplphysiol.00055.2018
info:pmid/29543135