par Arsenault, Joanne JE;Ouedraogo Nikiema, Laetitia
;Allemand, Pauline;Ayassou, Kossiwavi KA;Lanou, Hermann;Moursi, Mourad;De Moura, Fabiana F;Martin Prevel, Yves
Référence Journal of nutritional science, 3, page (e55)
Publication Publié, 2014
;Allemand, Pauline;Ayassou, Kossiwavi KA;Lanou, Hermann;Moursi, Mourad;De Moura, Fabiana F;Martin Prevel, YvesRéférence Journal of nutritional science, 3, page (e55)
Publication Publié, 2014
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Arsenault, Joanne JE; Ouedraogo Nikiema, Laetitia; Allemand, Pauline; Ayassou, Kossiwavi KA; Lanou, Hermann; Moursi, Mourad; De Moura, Fabiana F; Martin Prevel, Yves |
| Informations sur la publication: | Journal of nutritional science, 3, page (e55) |
| Statut de publication: | Publié, 2014 |
| Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
| Mots-clés: | Burkina Faso |
| Diet | |
| EAR, estimated average requirement | |
| MPA, mean probability of adequacy | |
| NPNL, non-pregnant, non-lactating | |
| Nutrient adequacy | |
| PA, probability of adequacy | |
| PH, post-harvest | |
| Season | |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:2048-6790 |
| info:doi/10.1017/jns.2014.53 | |
| info:pii/00053 | |
| info:pmid/26101623 | |
| PMC4473133 |



