par Van Acker, Wouter
;Verbruggen, Christophe
Editeur scientifique Teughels, Nelleke;Scholliers, Peter
Référence A taste of progress, Food at international and world exhibitions in the nineteenth and twentieth centuries, Ashgate, Surrey (Eng.)/Burlington (Vermont), page (11-33)
Publication Publié, 2015

Editeur scientifique Teughels, Nelleke;Scholliers, Peter
Référence A taste of progress, Food at international and world exhibitions in the nineteenth and twentieth centuries, Ashgate, Surrey (Eng.)/Burlington (Vermont), page (11-33)
Publication Publié, 2015
Partie d'ouvrage collectif
Titre: |
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Auteur: | Van Acker, Wouter; Verbruggen, Christophe |
Editeur scientifique: | Teughels, Nelleke; Scholliers, Peter |
Informations sur la publication: | A taste of progress, Food at international and world exhibitions in the nineteenth and twentieth centuries, Ashgate, Surrey (Eng.)/Burlington (Vermont), page (11-33) |
Statut de publication: | Publié, 2015 |
Sujet CREF: | Urbanisme et architecture (aspect sociologique) |
Histoire contemporaine [depuis 1914] | |
Histoire culturelle | |
Mots-clés: | food history, History of Modernity, World Fairs |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:isbn:978-1-4724-4183-6 |