par Van Acker, Wouter
;Verbruggen, Christophe
Editeur scientifique Teughels, Nelleke;Scholliers, Peter
Référence A taste of progress, Food at international and world exhibitions in the nineteenth and twentieth centuries, Ashgate, Surrey (Eng.)/Burlington (Vermont), page (11-33)
Publication Publié, 2015
;Verbruggen, ChristopheEditeur scientifique Teughels, Nelleke;Scholliers, Peter
Référence A taste of progress, Food at international and world exhibitions in the nineteenth and twentieth centuries, Ashgate, Surrey (Eng.)/Burlington (Vermont), page (11-33)
Publication Publié, 2015
Partie d'ouvrage collectif
| Titre: |
|
| Auteur: | Van Acker, Wouter; Verbruggen, Christophe |
| Editeur scientifique: | Teughels, Nelleke; Scholliers, Peter |
| Informations sur la publication: | A taste of progress, Food at international and world exhibitions in the nineteenth and twentieth centuries, Ashgate, Surrey (Eng.)/Burlington (Vermont), page (11-33) |
| Statut de publication: | Publié, 2015 |
| Sujet CREF: | Urbanisme et architecture (aspect sociologique) |
| Histoire contemporaine [depuis 1914] | |
| Histoire culturelle | |
| Mots-clés: | food history, History of Modernity, World Fairs |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:isbn:978-1-4724-4183-6 |



