par Lampuré, Aurélie;Deglaire, Amélie;Schlich, Pascal;Castetbon, Katia ;Péneau, Sandrine;Hercberg, Serge;Méjean, Caroline
Référence British Journal of Nutrition, 112, 8, page (1353-1363)
Publication Publié, 2014-10
Référence British Journal of Nutrition, 112, 8, page (1353-1363)
Publication Publié, 2014-10
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Lampuré, Aurélie; Deglaire, Amélie; Schlich, Pascal; Castetbon, Katia; Péneau, Sandrine; Hercberg, Serge; Méjean, Caroline |
Informations sur la publication: | British Journal of Nutrition, 112, 8, page (1353-1363) |
Statut de publication: | Publié, 2014-10 |
Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
MeSH keywords: | Adolescent |
Adult | |
Aged | |
Aged, 80 and over | |
Body Mass Index | |
Cohort Studies | |
Dietary Fats -- administration & dosage -- adverse effects | |
Female | |
Follow-Up Studies | |
Food Preferences | |
France -- epidemiology | |
Humans | |
Hyperphagia -- epidemiology -- etiology -- psychology | |
Internet | |
Life Style | |
Male | |
Middle Aged | |
Obesity -- epidemiology -- etiology -- psychology | |
Questionnaires | |
Risk | |
Socioeconomic Factors | |
Young Adult | |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:0007-1145 |
info:doi/10.1017/S0007114514002050 | |
info:pii/S0007114514002050 | |
info:pmid/25192548 |