par Lampuré, Aurélie;Deglaire, Amélie;Schlich, Pascal;Castetbon, Katia
;Péneau, Sandrine;Hercberg, Serge;Méjean, Caroline
Référence British Journal of Nutrition, 112, 8, page (1353-1363)
Publication Publié, 2014-10
;Péneau, Sandrine;Hercberg, Serge;Méjean, CarolineRéférence British Journal of Nutrition, 112, 8, page (1353-1363)
Publication Publié, 2014-10
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Lampuré, Aurélie; Deglaire, Amélie; Schlich, Pascal; Castetbon, Katia; Péneau, Sandrine; Hercberg, Serge; Méjean, Caroline |
| Informations sur la publication: | British Journal of Nutrition, 112, 8, page (1353-1363) |
| Statut de publication: | Publié, 2014-10 |
| Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
| MeSH keywords: | Adolescent |
| Adult | |
| Aged | |
| Aged, 80 and over | |
| Body Mass Index | |
| Cohort Studies | |
| Dietary Fats -- administration & dosage -- adverse effects | |
| Female | |
| Follow-Up Studies | |
| Food Preferences | |
| France -- epidemiology | |
| Humans | |
| Hyperphagia -- epidemiology -- etiology -- psychology | |
| Internet | |
| Life Style | |
| Male | |
| Middle Aged | |
| Obesity -- epidemiology -- etiology -- psychology | |
| Questionnaires | |
| Risk | |
| Socioeconomic Factors | |
| Young Adult | |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:0007-1145 |
| info:doi/10.1017/S0007114514002050 | |
| info:pii/S0007114514002050 | |
| info:pmid/25192548 |



