par Deglaire, Amélie;Méjean, Caroline;Castetbon, Katia
;Kesse-Guyot, Emmanuelle;Hercberg, Serge;Schlich, Pascal
Référence European journal of clinical nutrition, 69, 1, page (40-46)
Publication Publié, 2015-01
;Kesse-Guyot, Emmanuelle;Hercberg, Serge;Schlich, PascalRéférence European journal of clinical nutrition, 69, 1, page (40-46)
Publication Publié, 2015-01
Article révisé par les pairs
| Titre: |
|
| Auteur: | Deglaire, Amélie; Méjean, Caroline; Castetbon, Katia; Kesse-Guyot, Emmanuelle; Hercberg, Serge; Schlich, Pascal |
| Informations sur la publication: | European journal of clinical nutrition, 69, 1, page (40-46) |
| Statut de publication: | Publié, 2015-01 |
| Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
| MeSH keywords: | Adolescent |
| Adult | |
| Body Mass Index | |
| Body Weight -- physiology | |
| Dietary Fats | |
| Dietary Sucrose | |
| Female | |
| Food Preferences -- physiology | |
| Humans | |
| Male | |
| Middle Aged | |
| Obesity -- physiopathology | |
| Questionnaires | |
| Sex Factors | |
| Sodium Chloride, Dietary | |
| Taste -- physiology | |
| Young Adult | |
| Langue: | Anglais |
| Identificateurs: | urn:issn:0954-3007 |
| info:doi/10.1038/ejcn.2014.139 | |
| info:pii/ejcn2014139 | |
| info:pmid/25074389 |



