Titre:
  • Characterization and cheese-making properties of rennet-like enzyme produced by a local Algerian isolate of Aspergillus niger
Auteur:Fazouane-Naimi, Fethia; Abdellaoui, Radia; Nouani, Abdelouheb; Mechakra, Aicha; Daga, Saadatou Magagi; Alzouma, Aminata Marou; Gais, Soumeya; Penninckx, Michel
Informations sur la publication:Food biotechnology, 24, 3, page (258-269)
Statut de publication:Publié, 2010
Sujet CREF:Biotechnologie
Bromatologie
Microbiologie et protistologie [bacteriol.,virolog.,mycolog.]
Mots-clés:Acid protease
Aspergillus niger
Cheese
Microbial rennet
Milk clotting enzyme
Note générale:SCOPUS: ar.j
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:0890-5436
info:doi/10.1080/08905436.2010.507149
info:scp/77956154033