par Pachikian, Barbara;Essaghir, Ahmed;Demoulin, Jean-Baptiste;Catry, Emilie;Neyrinck, Audrey;Dewulf, Evelyne;Sohet, Florence;Portois, Laurence ;Clerbaux, Laure-Alix;Carpentier, Yvon ;Possemiers, Sam;Bommer, Guido G.T.;Cani, P.D.;Delzenne, Nathalie Maria
Référence Molecular nutrition & food research, 57, 2, page (347-359)
Publication Publié, 2013-02
Référence Molecular nutrition & food research, 57, 2, page (347-359)
Publication Publié, 2013-02
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Pachikian, Barbara; Essaghir, Ahmed; Demoulin, Jean-Baptiste; Catry, Emilie; Neyrinck, Audrey; Dewulf, Evelyne; Sohet, Florence; Portois, Laurence; Clerbaux, Laure-Alix; Carpentier, Yvon; Possemiers, Sam; Bommer, Guido G.T.; Cani, P.D.; Delzenne, Nathalie Maria |
Informations sur la publication: | Molecular nutrition & food research, 57, 2, page (347-359) |
Statut de publication: | Publié, 2013-02 |
Sujet CREF: | Biotechnologie |
Bromatologie | |
Mots-clés: | Gut microbiota |
Micro-RNA 33 | |
N-3-PUFA | |
Peroxisome proliferator-activated receptor | |
Sterol regulatory element binding protein | |
Note générale: | SCOPUS: ar.j |
FLWIN | |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:1613-4125 |
info:doi/10.1002/mnfr.201200364 | |
info:scp/84872792791 | |
info:pmid/23203768 |