par Garcia-Graells, Cristina ;Hauben, K J;Michiels, C W
Référence Applied and environmental microbiology, 64, 4, page (1566-1568)
Publication Publié, 1998-04
Article révisé par les pairs
Titre:
  • High-pressure inactivation and sublethal injury of pressure-resistant Escherichia coli mutants in fruit juices.
Auteur:Garcia-Graells, Cristina; Hauben, K J; Michiels, C W
Informations sur la publication:Applied and environmental microbiology, 64, 4, page (1566-1568)
Statut de publication:Publié, 1998-04
Sujet CREF:Microbiologie des denrées alimentaires
MeSH keywords:Beverages -- microbiology
Citrus -- microbiology
Escherichia coli -- genetics -- isolation & purification -- pathogenicity
Fruit -- microbiology
Hydrogen-Ion Concentration
Mutation
Pressure
Safety
Sterilization -- methods
Note générale:Journal Article
Research Support, Non-U.S. Gov't
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:0099-2240
info:pmid/9546193
PMC106191