par Temme, Elisabeth;Huybrechts, Inge;Vandevijvere, Stefanie
;De Henauw, Stefaan;Levêque, Alain
;Kornitzer, Marcel
;De Backer, Guy;Oyen, Herman van 
Référence British Journal of Nutrition, 103, 12, page (1823-1829)
Publication Publié, 2010-06




Référence British Journal of Nutrition, 103, 12, page (1823-1829)
Publication Publié, 2010-06
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Temme, Elisabeth; Huybrechts, Inge; Vandevijvere, Stefanie; De Henauw, Stefaan; Levêque, Alain; Kornitzer, Marcel; De Backer, Guy; Oyen, Herman van |
Informations sur la publication: | British Journal of Nutrition, 103, 12, page (1823-1829) |
Statut de publication: | Publié, 2010-06 |
Sujet CREF: | Santé publique |
Mots-clés: | Carbohydrate |
Fat | |
Food consumption surveys | |
Macronutrients | |
Protein | |
MeSH keywords: | Adolescent |
Adult | |
Aged | |
Belgium | |
Diet -- statistics & numerical data | |
Diet Records | |
Diet Surveys | |
Energy Intake | |
Female | |
Humans | |
Male | |
Middle Aged | |
Nutrition Policy | |
Software | |
Young Adult | |
Note générale: | Journal Article |
Research Support, Non-U.S. Gov't | |
SCOPUS: ar.j | |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:0007-1145 |
info:doi/10.1017/S0007114510000085 | |
info:pii/S0007114510000085 | |
info:scp/77954619130 | |
info:pmid/20187986 |