par Valverde, Isabel;Moreno, P.;Cancelas, Jesús;Prieto, Pablo G.;Villanueva-Peñacarrillo, María Luisa;Malaisse, Willy
Editeur scientifique Preedy, V.R.;Watson, Alan
Référence Olives and olive oil in health and disease prevention, Elsevier, U.K., page (1213-1220)
Publication Publié, 2010
Partie d'ouvrage collectif
Titre:
  • Effects of an olive oil-enriched diet on glucagon-like peptide-1
Auteur:Valverde, Isabel; Moreno, P.; Cancelas, Jesús; Prieto, Pablo G.; Villanueva-Peñacarrillo, María Luisa; Malaisse, Willy
Editeur scientifique:Preedy, V.R.; Watson, Alan
Informations sur la publication:Olives and olive oil in health and disease prevention, Elsevier, U.K., page (1213-1220)
Statut de publication:Publié, 2010
Sujet CREF:Sciences bio-médicales et agricoles
Note générale:SCOPUS: ch.b
Langue:Anglais
Identificateurs:info:doi/10.1016/B978-0-12-374420-3.00133-9
info:pii/B9780123744203001339
info:scp/84882894679