par Brahmi, Fatiha;Guendouze, Naima;Hauchard, Didier;Okusa Ndjolo, Philippe ;Kamagaju, Léocadie ;Madani, Khodir;Duez, Pierre
Référence International journal of food properties, 20, page (2070-2083)
Publication Publié, 2017-12
Référence International journal of food properties, 20, page (2070-2083)
Publication Publié, 2017-12
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Brahmi, Fatiha; Guendouze, Naima; Hauchard, Didier; Okusa Ndjolo, Philippe; Kamagaju, Léocadie; Madani, Khodir; Duez, Pierre |
Informations sur la publication: | International journal of food properties, 20, page (2070-2083) |
Statut de publication: | Publié, 2017-12 |
Sujet CREF: | Bromatologie |
Mots-clés: | Antibacterial activity |
Antioxidant capacity | |
Lipid peroxidation | |
Micromeria graeca | |
Phenolic compounds | |
Tyrosinase inhibition | |
Note générale: | SCOPUS: ar.j |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:1094-2912 |
info:doi/10.1080/10942912.2017.1362650 | |
info:scp/85039544825 |