Titre:
  • Cross-reactivity to fish and chicken meat – a new clinical syndrome
Auteur:Kuehn, Annette; Perotin, Jeanne Marie; Silcret-Grieu, S.; Chabane, Habib; Hentges, François; Ollert, Markus; Hilger, Christiane; Morisset, Martine; Codreanu-Morel, Françoise; Lehners-Weber, Christiane; Doyen, Virginie; Gomez-André, S.A.; Bienvenu, Françoise; Fischer, Jörg; Ballardini, Natalia; van Hage, Marianne
Informations sur la publication:Allergy, 71, 12, page (1772-1781)
Statut de publication:Publié, 2016-12
Sujet CREF:Allergie et immunopathologie
Immunologie
Mots-clés:aldolase
chicken meat allergy
enolase
fish allergy
parvalbumin
Note générale:SCOPUS: ar.j
FLWIN
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:0105-4538
info:doi/10.1111/all.12968
info:scp/84978405419