par Van Acker, Wouter ;Verbruggen, Christophe
Editeur scientifique Teughels, Nelleke;Scholliers, Peter
Référence A taste of progress, Food at international and world exhibitions in the nineteenth and twentieth centuries, Ashgate, Surrey (Eng.)/Burlington (Vermont), page (11-33)
Publication Publié, 2015
Partie d'ouvrage collectif
Titre:
  • World's fairs in perspectives: The aggregation of modern times and spaces at the beginning of the twentieth century (Ghent 1913)
Auteur:Van Acker, Wouter; Verbruggen, Christophe
Editeur scientifique:Teughels, Nelleke; Scholliers, Peter
Informations sur la publication:A taste of progress, Food at international and world exhibitions in the nineteenth and twentieth centuries, Ashgate, Surrey (Eng.)/Burlington (Vermont), page (11-33)
Statut de publication:Publié, 2015
Sujet CREF:Urbanisme et architecture (aspect sociologique)
Histoire contemporaine [depuis 1914]
Histoire culturelle
Mots-clés:food history, History of Modernity, World Fairs
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:isbn:978-1-4724-4183-6