par Viegas-Crespo, Ana Maria;Pavao, M. L.;Santos, Vânia;Cruz, M. L.;Leal, J.;Sarmento, N.;Monteiro, M. L.;Amorin, M. F.;Halpern, M. J.;Neve, Jean
Editeur scientifique Kumpulainen, J.;Salonen, J.
Référence Natural antioxidants and food quality in atherosclerosis and cancer prevention, The Royal Society of Chemistry, London, page (188-194)
Publication Publié, 1996
Editeur scientifique Kumpulainen, J.;Salonen, J.
Référence Natural antioxidants and food quality in atherosclerosis and cancer prevention, The Royal Society of Chemistry, London, page (188-194)
Publication Publié, 1996
Partie d'ouvrage collectif
Titre: |
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Auteur: | Viegas-Crespo, Ana Maria; Pavao, M. L.; Santos, Vânia; Cruz, M. L.; Leal, J.; Sarmento, N.; Monteiro, M. L.; Amorin, M. F.; Halpern, M. J.; Neve, Jean |
Editeur scientifique: | Kumpulainen, J.; Salonen, J. |
Informations sur la publication: | Natural antioxidants and food quality in atherosclerosis and cancer prevention, The Royal Society of Chemistry, London, page (188-194) |
Statut de publication: | Publié, 1996 |
Sujet CREF: | Chimie pharmaceutique |
Mots-clés: | sciences |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:isbn:0854047212 |
nj-0124 |