par Viegas-Crespo, Ana Maria;Pavao, M. L.;Santos, Vânia;Cruz, M. L.;Leal, J.;Sarmento, N.;Monteiro, M. L.;Amorin, M. F.;Halpern, M. J.;Neve, Jean
Editeur scientifique Kumpulainen, J.;Salonen, J.
Référence Natural antioxidants and food quality in atherosclerosis and cancer prevention, The Royal Society of Chemistry, London, page (188-194)
Publication Publié, 1996
Partie d'ouvrage collectif
Titre:
  • Selenium status and cardiovascular risk factors in populations from different Portuguese regions
Auteur:Viegas-Crespo, Ana Maria; Pavao, M. L.; Santos, Vânia; Cruz, M. L.; Leal, J.; Sarmento, N.; Monteiro, M. L.; Amorin, M. F.; Halpern, M. J.; Neve, Jean
Editeur scientifique:Kumpulainen, J.; Salonen, J.
Informations sur la publication:Natural antioxidants and food quality in atherosclerosis and cancer prevention, The Royal Society of Chemistry, London, page (188-194)
Statut de publication:Publié, 1996
Sujet CREF:Chimie pharmaceutique
Mots-clés:sciences
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:isbn:0854047212
nj-0124