par Touvier, Mathilde;Méjean, Caroline;Kesse-Guyot, Emmanuelle;Vergnaud, Anne-Claire;Péneau, Sandrine;Hercberg, Serge;Castetbon, Katia
Référence British Journal of Nutrition, 103, 10, page (1485-1492)
Publication Publié, 2010-05
Référence British Journal of Nutrition, 103, 10, page (1485-1492)
Publication Publié, 2010-05
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Touvier, Mathilde; Méjean, Caroline; Kesse-Guyot, Emmanuelle; Vergnaud, Anne-Claire; Péneau, Sandrine; Hercberg, Serge; Castetbon, Katia |
Informations sur la publication: | British Journal of Nutrition, 103, 10, page (1485-1492) |
Statut de publication: | Publié, 2010-05 |
Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
MeSH keywords: | Diet |
Dietary Carbohydrates -- administration & dosage -- classification -- economics | |
Educational Status | |
Female | |
Food -- economics | |
Food Analysis | |
Food Habits | |
France | |
Humans | |
Male | |
Middle Aged | |
Occupations | |
Socioeconomic Factors | |
Starch -- analysis | |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:0007-1145 |
info:doi/10.1017/S0007114509993345 | |
info:pii/S0007114509993345 | |
info:pmid/19995473 |