par Bolle, Fabien ;Brian, W.;Petit, Dominique;Boutakhrit, Khalid;Feraille, G.;Van Loco, Joris
Référence Food Additives & Contaminants: Part A - Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 28, 9, page (1287-1293)
Publication Publié, 2011-09
Article révisé par les pairs
Titre:
  • Tea brewed in traditional metallic teapots as a significant source of lead, nickel and other chemical elements
Auteur:Bolle, Fabien; Brian, W.; Petit, Dominique; Boutakhrit, Khalid; Feraille, G.; Van Loco, Joris
Informations sur la publication:Food Additives & Contaminants: Part A - Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 28, 9, page (1287-1293)
Statut de publication:Publié, 2011-09
Sujet CREF:Sciences bio-médicales et agricoles
Toxicologie pharmaceutique
Mutagenèse et technologie génétique
Santé publique
Chimie
Mots-clés:Beverages
Food simulants
Food-contact materials
Metals analysis-ICP
Migration
Toxic elements
Note générale:SCOPUS: ar.j
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:1944-0049
info:doi/10.1080/19440049.2011.580010
info:scp/80052585333
info:pmid/21749233