par Bolle, Fabien ;Brian, W.;Petit, Dominique;Boutakhrit, Khalid;Feraille, G.;Van Loco, Joris
Référence Food Additives & Contaminants: Part A - Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 28, 9, page (1287-1293)
Publication Publié, 2011-09
Référence Food Additives & Contaminants: Part A - Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 28, 9, page (1287-1293)
Publication Publié, 2011-09
Article révisé par les pairs
Titre: |
|
Auteur: | Bolle, Fabien; Brian, W.; Petit, Dominique; Boutakhrit, Khalid; Feraille, G.; Van Loco, Joris |
Informations sur la publication: | Food Additives & Contaminants: Part A - Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 28, 9, page (1287-1293) |
Statut de publication: | Publié, 2011-09 |
Sujet CREF: | Sciences bio-médicales et agricoles |
Toxicologie pharmaceutique | |
Mutagenèse et technologie génétique | |
Santé publique | |
Chimie | |
Mots-clés: | Beverages |
Food simulants | |
Food-contact materials | |
Metals analysis-ICP | |
Migration | |
Toxic elements | |
Note générale: | SCOPUS: ar.j |
Langue: | Anglais |
Identificateurs: | urn:issn:1944-0049 |
info:doi/10.1080/19440049.2011.580010 | |
info:scp/80052585333 | |
info:pmid/21749233 |