par Bettens, Delphine ;Kegelaers, Yves ;Haut, Benoît ;Halloin, Véronique ;Debaste, Frédéric
Référence European journal of lipid science and technology, 111, 3, page (273-279)
Publication Publié, 2009-03
Article révisé par les pairs
Titre:
  • Modeling temperature in chocolate mass to predict tempering quality
Auteur:Bettens, Delphine; Kegelaers, Yves; Haut, Benoît; Halloin, Véronique; Debaste, Frédéric
Informations sur la publication:European journal of lipid science and technology, 111, 3, page (273-279)
Statut de publication:Publié, 2009-03
Sujet CREF:Génie chimique
Technologie alimentaire
Technologie de l'environnement, contrôle de la pollution
Mots-clés:Chocolate tempering
Differential scanning calorimetry
Heat transfer
Note générale:SCOPUS: ar.j
FLWIN
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:1438-7697
info:doi/10.1002/ejlt.200800290
info:scp/67649299811