par Villanueva-Peñacarrillo, María Luisa;Prieto, Pablo G.;Cancelas, Jesús;Sancho, Verónica;Moreno, P.;Malaisse, Willy ;Valverde, Isabel
Editeur scientifique Preedy, V.R.;Watson, Alan
Référence Olives and olive oil in health and disease prevention, Elsevier, U.K., page (1205-1211)
Publication Publié, 2010
Partie d'ouvrage collectif
Titre:
  • Effects of olive oil and guar on fructose-induced insulin resistance
Auteur:Villanueva-Peñacarrillo, María Luisa; Prieto, Pablo G.; Cancelas, Jesús; Sancho, Verónica; Moreno, P.; Malaisse, Willy; Valverde, Isabel
Editeur scientifique:Preedy, V.R.; Watson, Alan
Informations sur la publication:Olives and olive oil in health and disease prevention, Elsevier, U.K., page (1205-1211)
Statut de publication:Publié, 2010
Sujet CREF:Sciences bio-médicales et agricoles
Note générale:SCOPUS: ch.b
Langue:Anglais
Identificateurs:info:doi/10.1016/B978-0-12-374420-3.00132-7
info:pii/B9780123744203001327
info:scp/84882912167