Article révisé par les pairs
Titre:
  • Initial proteome analysis of mature barley seeds and malt.
Auteur:Østergaard, Ole; Bousbata, Sabrina; Roepstorff, Peter; Svensson, Birte
Informations sur la publication:Proteomics, 2, 6, page (733-739)
Statut de publication:Publié, 2002-06
Sujet CREF:Sciences de la matière vivante
Biologie
Agronomie générale
Technologie brassicole
MeSH keywords:Cereals -- metabolism
Computational Biology -- methods
Electrophoresis, Gel, Two-Dimensional -- methods
Hordeum -- metabolism
Mass Spectrometry -- methods
Plant Proteins -- analysis
Protein Isoforms
Proteome -- chemistry
Silver Staining
Species Specificity
alpha-Amylases -- chemistry
Note générale:Journal Article
Research Support, Non-U.S. Gov't
FLWIN
Langue:Anglais
Identificateurs:urn:issn:1615-9853
info:doi/10.1002/1615-9861(200206)2:6<733::AID-PROT733>3.0.CO;2-E
info:pmid/12112856
info:ulb-repo/set/86#43271