par Kitwa, KE;Donnen, Philippe ;Lumbu Simbi, Jean-Baptiste ;Twite, K.;Kalenga, Prosper Muenze Kayamba;Robert, Annie
Editeur scientifique Vaz de almeida, Maria Daniel;Aranceta, J;Serra Majem, L;Solomons, N.;Elmadfa, I
Référence II World Congress of Public Health Nutrition(23-25 mai 2010: Porto), Abstracts of the II World Congress of Public Health Nutrition, Public Health Nutrition, UK, Vol. 13
Publication Publié, 2010
Publication dans des actes
Titre:
  • Evaluation of the iodine content of eaten salt in Lubumbashi, DR Congo. A survey conducted in 2009
Auteur:Kitwa, KE; Donnen, Philippe; Lumbu Simbi, Jean-Baptiste; Twite, K.; Kalenga, Prosper Muenze Kayamba; Robert, Annie
Editeur scientifique:Vaz de almeida, Maria Daniel; Aranceta, J; Serra Majem, L; Solomons, N.; Elmadfa, I
Informations sur la publication:II World Congress of Public Health Nutrition(23-25 mai 2010: Porto), Abstracts of the II World Congress of Public Health Nutrition, Public Health Nutrition, UK, Vol. 13
Statut de publication:Publié, 2010
Sujet CREF:Nutrition
Langue:N/A
Identificateurs:urn:isbn:1368-9800