Titre:
  • Mobilisation des ressources technologiques externes et organisation des entreprises agroalimentaires bourguignonnes: un essai de classification
Auteur:Albert, Pierre; Martin, Michel; Tanguy, Corinne
Informations sur la publication:Brussels economic review, 48, 3, page (277-298)
Statut de publication:Publié, 2005
series:Brussels Economic Review / Cahiers économiques de Bruxelles
Sujet CREF:Economie
Sujet JEL:Labor Force and Employment, Size, and Structure
Time Allocation and Labor Supply
Human Capital; Skills; Occupational Choice; Labor Productivity
Wage Level and Structure; Wage Differentials
Labor Discrimination
Multiple or Simultaneous Equation Models: Cross-Sectional Models; Spatial Models; Treatment Effect Models
Mots-clés:capacité d'absorption
industrie agroalimentaire
réseaux
capacité d'innovation
absorptive capacity
food and beverage industries
innovation capability
Langue:Français
Identificateurs:urn:issn:1379-9932
RePEc:bxr:bxrceb:y:2005:v:48:i:3:p:277-298
ber-0333